Herstebâl pakt uit tijdens 1×11 jubileumviering bij Aod Bosseve

Eindelijk groen licht! De jubileumeditie, 1×11 jaar, van het Herstebâl moest een jaartje uitgesteld worden, maar het gaat op vrijdag 25 februari 2022 dan toch echt gebeuren. Niemand minder dan Hoondervel, Marleen Rutten en Mark Gruijthuijsen staan te popelen om te mogen optreden op de jubileumeditie van het Herstebâl.

Dit jaar zal er geen ‘Herst van het jaar’ worden uitgeroepen. Heb je wel iemand om te nomineren? Geef deze dan alvast op voor de editie van 2023! [email protected] of een bericht via de Facebookpagina van het Herstebâl.  

Ook wordt er uiteraard aan de inwendige mens gedacht. Er wordt rond gegaan met de overheerlijke ‘hersten’.

Het belooft een geweldige avond te worden met veel muziek en vooral gezelligheid! Een top-opening van de Vastelaovendj, 25 februari 2022 om 19.11uur bij Aod Bosseve op Boshoven.