Jeugd neemt jaarlijks fotomoment van grote prinsen over

Het is normaal gesproken een traditie dat elk jaar tijdens de Vastelaovendj een foto wordt gemaakt van de carnavalsprinsen uit de gemeenten Nederweert en Weert. Deze foto wordt altijd gemaakt voor De Taverne in de Muntpassage.

Maar de corona-maatregelen waren begin van dit jaar nog onzeker en daarom werden er nog geen ‘grote’ prinsen uitgeroepen. Wel durfde de vastelaovendj-verenigingen het aan om jeugdprinsen en prinsessen uit te roepen. De jeugd heeft immers de toekomst en kunnen de vastelaovendj-traditie in leven houden.

Vandaag verzamelden de jeugdprinsen en prinsessen uit Nederweert en Weert zich in de Muntpassage om het traditionele fotomoment over te nemen. De enthousiaste hoogheden staken de handen in de lucht waarmee nog maar eens werd benadrukt hoe fijn het is om te kunnen feesten.

We wensen iedereen een fijne Vastelaovendj de komende dagen. Lekker lokaal in de kroeg, in de tent en buiten op straat.