Nieuw pand van Fish to Go in de Langstraat geopend

Vandaag opende Fish to Go de deuren van hun nieuwe locatie in het centrum van Weert. De viszaak is verhuisd van de Nieuwe Markt naar de Langstraat.

Het was overigens vandaag exact drie jaar geleden dat Aymen en Nicole de visliefhebbers van Weert verblijdden met de opening van Fish to Go in Weert. Nu drie jaar later kozen ze ervoor, mede door een samenloop van omstandigheden, om hun horeca-avontuur voort te zetten op een nieuwe locatie met onder andere meer zitgelegenheden voor de gasten.

Op het menu staan nog steeds de vertrouwde gerechten. Denk aan de gebakken kibbeling, lekkerbekjes en niet te vergeten de pasta’s met vis. Het is nu Fish to Go, seafood and more. Dus dat smaakt naar meer. Laat je verrassen. Je kan in het nieuwe restaurant rustig plaatsnemen om een hapje te eten, maar afhalen is ook mogelijk.

Meer informatie en de openingstijden vind je via: https://www.facebook.com/FISHtoGOweert/