Op jacht naar de kroon

Algemeen Human interest Nederweert Regio Reageer 6 min. leestijd
v.l.n.r.: Joyce, Marit, Jill - Foto's: The Light Portraits

Miss Beauty of the Netherlands is de grootste missverkiezing van Nederland en bestaat sinds 2015. Er zijn geen eisen voor het aanmelden van Miss Beauty of the Netherlands, een echte Miss heeft het totaal pakket: the beauty and the brains! Deze missverkiezing bied jonge vrouwen de kans om te stralen op het podium en zichzelf te ontwikkelen.

Op 22 januari zijn de finalisten van Miss beauty of Limburg bekend gemaakt. Er zijn 18 teen’s (categorie 15 t/m 18 jaar) en 19 beauty’s (categorie 18 t/m 27 jaar) geselecteerd. De finale gaat plaatsvinden op 18 maart in het Maaspoort Theater in Venlo. De twee winnaressen gaan door naar Miss Beauty of the Netherlands 2022. Daar strijden zij met 11 andere provincies voor de landelijke titel: Miss Beauty of the Netherlands en Miss Teen of the Netherlands.

Tijdens het traject zetten zij zich in voor de LINDA Foundation. Dit is een organisatie die geld inzamelt voor kinderen in armoede. Één op de negen kinderen groeit op in armoede, dit betekent dat hun niet kunnen sporten en geen warme winterjas hebben. De finalisten zijn blij dat ze deze kinderen en hun ouders een hart onder de riem kunnen steken.

Gedurende het traject kunnen mensen stemmen op hun favoriete finalist. De stemmen tellen voor 10% mee in het eindoordeel. De tussenstand word iedere week opnieuw bekend gemaakt op de officiële pagina van Miss Beauty of Limburg. De finalist met de meeste stemmen wint tijdens de finale de titel: Miss popularity.

De finalisten uit het Weerterland stellen zich graag aan je voor:

Joyce van Veendendaal uit Weert

Mijn naam is Joyce van Veenendaal, ik ben 22 jaar en woon in Weert. Sinds eind vorig jaar ben ik terug de schoolbanken in gedoken. Ik volg de studie HBO Verpleegkunde in combinatie met Operatieassistente. Iets wat ik al lang graag wilde doen. Als ik ergens om bekend sta is het wel dat ik mijn dromen najaag. Daarom besloot ik me dit jaar wederom aan te melden aan Miss Beauty of Limburg 2022 en met succes! Ik sta dit jaar opnieuw in de finale. Op vrijdag 18 maart zal de finale plaats vinden in de Maaspoort in Venlo. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en een ding is zeker, het beloofd een schitterende finale te worden!

Marit Beelen uit Weert

Mijn naam is Marit Beelen, ik ben 19 jaar een woonachtig in Weert. Op dit moment ben ik bezig om mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste af te ronden, deze opleiding volg ik op het Summa College in Eindhoven. Ik doe mee met Miss Beauty of Limburg omdat ik graag een belangrijke boodschap wil overbrengen. Door social media is er de afgelopen jaren een ideaalbeeld ontstaan en ik merk dat veel meiden hieraan willen voldoen. Ik wil iedereen meegeven dat je perfect bent zoals je(zelf) bent, want beauty begins the moment you decide to be yourself. Ik geniet van elk moment dat we met z’n allen samen zijn, want de tijd gaat snel voorbij. 18 maart is de finale al, het word een avond om nooit te vergeten. Ik kijk er nu al naar uit!

Jill van der Sande uit Nederweert-Eind

Ik ben 21 jaar oud en onlangs verhuisd van Weert naar Nederweert-Eind. Hier woon ik samen met mijn vriend. Ik ben een erg spontaan meisje dat altijd wel opzoek is naar een uitdaging. Daarom heb ik mij ook aangemeld voor de Miss beauty of Limburg verkiezing. Het leek mij een once in a life time ervaring, en ik wilde gewoon een gokje wagen. Als kind zwijmelde ik al weg bij films over missverkiezingen en ik vind het zo leuk dat ik nu samen met alle andere prachtige finalisten mag gaan strijden voor de kroon. Ik merk dat mensen om mij heen ook erg enthousiast en blij voor mij zijn. Deze positieve energie vind ik zo ontzettend leuk! Het feit dat ik alleen al finalist ben heeft mij een enorme boost van zelfvertrouwen gegeven. Ik kan niet wachten om te zien wie er 18 maart gekroond wordt. Maar een ding is zeker, het zal een prachtige winnares zijn!

Wie is jouw favoriet?

Heb je een favoriet en wil je graag stemmen? Dat kan tot en met 17 maart 23:59 uur.

  • Is Joyce jouw favoriet? SMS Poll Limburg Joyce naar 3010 (Let op! €1,10 per sms)
  • Is Marit jouw favoriet? SMS Poll Limburg Marit naar 3010 (Let op! €1,10 per sms)
  • Is Jill jouw favoriet? SMS Poll Limburg Jill S naar 3010 (Let op! €1,10 per sms)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie