Zet Weert op de Limburgse Vastelaoves Lidjes kaart

Archieffoto LVK

Aanstaande vrijdag beginnen de halve finales van het LVK, waar vier verschillende artiesten uit het Weerterland zullen deelnemen. Jij kan ze helpen.

Na veel verschuivingen van datum, locatie en uitzending is er nu dan toch besloten om de artiesten die meedoen aan het LVK een podium te geven zodat het volk hun muziek kan horen/zien optreden.

Help ze om de regio Weert op de Limburgse Vastelaoves Lidjes Kaart te zetten door een SMSJE te wijden aan de Weerter artiesten. Er zullen twee halve finales zijn, waar de Weerter artiesten hun liedjes zullen tonen en per halve finale mogen er 3 unieke smsjes verzonden worden (dus men mag niet 2x op hetzelfde liedje stemmen).

Vrijdag 11 februari – uitzending van 18.00u – 20.30u (stemmen van 20.30u – 21.00u)

Zondag 13 februari – uitzending van 18.00-20.30u (stemmen van 20.30u – 21.00u)

De uitzending van de halve finale is te volgen via L1 Radio, via de live-stream op www.stichtinglvk.nl. De uitzendingen worden op de dag er na, resp. zaterdag 12 februari en maandag 14 februari, uitgezonden van 13.00u-15.30u, waarna men weer een half uur lang mag stemmen (van 15.30u-16.00u)