Afscheid en installatie gemeenteraad Weert

Maandag 28 maart a.s. wordt in het stadhuis van Weert tijdens een bijzondere gemeenteraadsvergadering om 19.30 uur afscheid genomen van de huidige gemeenteraad van de gemeente Weert.

Een aantal gemeenteraads- en commissieleden keert na de recente gemeenteraadsverkiezingen niet meer terug. Op woensdag 30 maart wordt om 19.30 uur in een bijzondere openbare raadsvergadering de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd.

Laatste gemeenteraadsvergadering

Voorafgaand aan het afscheid heeft de huidige gemeenteraad haar laatste gemeenteraadsvergadering in de huidige samenstelling. Deze vergadering start maandag 28 maart om 15.30 uur en vindt fysiek plaats in de raadzaal van het stadhuis.

Iedereen van harte welkom

Geïnteresseerden zijn van harte welkom in het stadhuis om bij deze speciale gemeenteraadsvergaderingen aanwezig te zijn.