Grote vlooienmarkt in Altweerterheide

Op zondag 3 april 2022 organiseert Harmonie van het Heilig Hart weer haar jaarlijkse vlooienmarkt. Ook dit jaar zal de vlooienmarkt plaatsvinden bij Dorpshuis De Paol aan de Bocholterweg 136 in Altweerterheide.

Deze vlooienmarkt staat bekend als een van de grotere markten die door een vereniging georganiseerd wordt en dit jaar voor de 48ste keer. Al sinds jaar en dag staat deze markt bekent als gezellig en waar men nog kan handelen, maar vooral een koopje kan vinden. Dit komt door de grote variëteit aan goederen die hier wordt aangeboden.

Datum, tijd en entree

Nadat eerst storm Dennis roet in het eten gooide en daarna twee jaar corona is het aanbod aan goederen dit jaar overweldigend. De vlooienmarkt begint op 3 april 2022 om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 2,- per persoon.

Wat heeft men dit jaar weer zoal in de aanbieding?

Naast de gebruikelijke goederen zoals speelgoed, glas, porselein en huishoudart zijn ook de kleine meubelen weer volop aanwezig. Heel speciaal zijn dit jaar de grote verzameling van eierdopjes.

Er is voor iedereen wat wils en de opbrengst komt ook dit jaar weer geheel ten goede aan het instrumentenfonds van de harmonie en voor de opleiding van de jeugdleden. De harmonie heeft veel jeugdleden en het is een kostbare zaak om iedereen van een blaasinstrument te voorzien. Ze kunnen alleen daarvoor al alle steun hard gebruiken.