WdG verkiezingsquiz – bonusronde

Algemeen Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn belangrijker dan je in eerste instantie denkt. De gemeenteraad is namelijk de baas van een gemeente en bepaalt wat er in jouw buurt in de toekomst gaat gebeuren. Wat weet jij over de lokale verkiezingen? Doe mee en win een vlaai.

Alle informatie over de verkiezingen vind je overzichtelijk weergegeven op de website van de Gemeente Weert: https://www.weert.nl/verkiezingen. Ook is er een verkiezingskrant uitgegeven. De PDF kun je downloaden via: https://iwdg.nl/3tGylbm.

Quiz

Bekijk de video via Youtube.

Wat weet jij over de gemeenteraadsverkiezingen in Weert? De burgemeester stelt drie vragen. Er worden tijdens deze bonusronde in totaal drie vlaaien verloot onder de juiste inzenders. De vlaaien worden op 16 maart hoogstpersoonlijk door de burgemeester aan de winnaars overhandigd.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht


Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 12 jaar. De prijsvraag duurt t/m 14 maart 2022 12:00 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de Gemeente Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van een legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie