Weert Collecteert! in tweede week april 2022

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

De collecteweek 2022 van Weert Collecteert! wordt gehouden van 11 t/m 16 april 2022.

De gebruikelijke donatie-enveloppen worden in de week van 4 april bezorgd op ruim 23.500 woonadressen in Weert. Weert Collecteert! organiseert jaarlijks een gezamenlijke collecte voor 19 landelijke goede doelen met CBF-keurmerk.

Vanwege corona vond de jaarlijkse collecte van Weert Collecteert! in 2021 in de maand september plaats. Nu de beperkende maatregelen vanwege de pandemie zijn vervallen, is het weer mogelijk om de jaarlijkse gezamenlijke collecte in de (gebruikelijke) maand april te houden.

Het bestuur van de organiserende stichting realiseert zich dat op dit moment een verschrikkelijke oorlog in Oekraïne heerst die veel menselijk leed veroorzaakt.  Ondanks deze vreselijke situatie is het, volgens het bestuur, goed om ook oog te blijven houden voor het waardevolle en belangrijke werk van de 19 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen. Zij leveren immers elk op hun specifieke terrein een bijdrage aan het voorkomen en bestrijden van ziekten of bieden steun in het maatschappelijk welzijn van mens en dier.

De 19 deelnemende goede doelen en fondsen aan de gezamenlijke collecte van Weert Collecteert! verdienen daarom ook nu steun om hun maatschappelijke bijdrage te kunnen blijven leveren.

Meer informatie is te vinden op www.weertcollecteert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie