Win meet & greet met Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren in Munttheater

Plaats een reactie
Fotograaf Guy van Grinsven

Guido Dieteren (The Maestro) en zijn European Pop Orchestra zijn inmiddels wereldberoemd. Naast succesvolle tournees in de VS, Canada en China, grote tv-optredens in heel Europa en de Symphonica in Rosso concerten, speelden ze samen met muzikale grootheden als Lionel Richie, Diana Ross en Andrea Bocelli.

Gelukkig slaat The Maestro ook de Limburgse zalen niet over! Op zondag 27 maart komt Guido, samen met echtgenote en zangeres Wendy en negen topsolisten uit het European Pop Orchestra naar het Munttheater voor een avond vol muziek. De start van zijn tournee na corona. Omdat het zijn eerste concert in de reeks is wordt er onder de bezoekers van dit concert een exclusieve Meet & Greet verloot.

Win een meet & greet met Guido en Wendy

Koop nu kaarten voor A Romantic Night en maak kans op een exclusieve meet & greet met Guido en Wendy in het Munttheater!

A Romantic Night

Guido en Wendy trakteren je op een romantische avond, gevuld met een mix van klassiek, musicalrepertoire en pop. In een intieme setting geven zij je een muzikale totaalbeleving vol romantiek, ontroering, passie, energie en feestelijke muziek. Bekende melodieën zijn speciaal voor dit optreden in een nieuw jasje gestoken, maar worden tijdens deze avond ook aangevuld met nieuw repertoire van de laatste twee cd-albums. Van kippenvel tot feest met Guido, Wendy en de allerbeste musici van The European Pop Orchestra.

Guido Dieteren (Heerlen, 1974) is orkestleider, vioolsolist, arrangeur en componist. Hij groeide op in een bijzonder muzikaal Limburgs gezin. Guido’s overgrootvader, opa en vader waren allen dirigent en daarmee zijn grote muzikale voorbeelden. Reeds op jonge leeftijd vestigde Guido zijn naam als concertmeester en solist van verschillende orkesten, om vervolgens zijn loopbaan als dirigent, violist en solist voort te zetten met zijn eigen orkest en succesvolle concerttournees te spelen in Europa, China en Noord-Amerika.

Wendy Kokkelkoren (Heerlen, 1975) studeerde solozang aan het conservatorium van Maastricht. Naast haar studie soleerde Wendy ook bij operagezelschap Opera Zuid, met grote rollen in stukken zoals Le Nozze di Figaro en Rigoletto. In 2001 werd Wendy de vaste zangsoliste van The Maestro & The European Pop Orchestra. Samen met het poporkest reist Wendy de hele wereld af en gaf ze in het verleden diverse concerten met o.a. Marco Borsato, Alessandro Safina, Paul de Leeuw, Tommy Fleming, de 3 baritons, Ernst Daniel Smid en vele anderen.

Tickets

Reserveer je tickets via www.munttheater.nl/agenda/maestro-guido-wendy-en-ensemble/, bij de theaterkassa van het Munttheater of via 0495-513575

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie