Gezellige Paasmarkt op Nieuwe Markt

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto Nieuwe Markt | Fotograaf: Theo Van de Winkel

Zoek je nog een leuke buitenactiviteit voor het gezin tijdens Pasen? Dan is wellicht de Paasmarkt komend weekend een suggestie. De weersvoorspellingen zijn ook gunstig voor de komende dagen.

Op zondag 17 april 2022 (Eerste Paasdag) vindt op de Nieuwe Markt in het centrum van Weert een grote Paasmarkt plaats. Volgens organisator ‘Ons Mien Events‘ uit Eindhoven is de Paasmarkt een combinatie van een snuffelmarkt en een braderie.

Er zullen zo’n 100 kramen op en rond de Nieuwe Markt staan. Voor iedere leeftijd is er wel iets leuks te vinden. Je vindt er zowel nieuwe als tweedehands spullen. Ook is er kindervermaak aanwezig en zelfs de Paashaas komt een bezoekje brengen. Voor ieder kind heeft heeft Paashaas wel iets lekkers bij zich.

De Paasmarkt vindt plaats op Eerste Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur op de Nieuwe Markt in de Weerter binnenstad. Entree is gratis. Parkeren in het centrum is ook gratis, met uitzondering van de parkeerplaatsen met een slagboom.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie