Super Supermarkt Keurmerk uitgereikt bij Jumbo Roel Heerschap

Op Molenakker is donderdag het 250e SSK keurmerk aan Roel Heerschap, eigenaar van Jumbo Roel Heerschap in Heel, Weert en Nederweert uitgereikt.

Het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) is het keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich onderscheiden door lokaal en maatschappelijk betrokken ondernemerschap.

Het keurmerk werd uitgereikt door Harrie ten Have, voorzitter van de Stichting Super Supermarkt Keurmerk. Emile Roemer, gouverneur Limburg, en burgemeester Raymond Vlecken van Weert waren ook bij de feestelijke uitreiking aanwezig.

Zeven thema’s

Om het Super Supermarkt Keurmerk te behalen wordt getoetst op zeven thema’s, namelijk:

  • Lokale betrokkenheid
  • Stimulerend personeelsbeleid
  • Onderscheidend assortiment
  • Duurzame energie
  • Slimme logistiek
  • Veilige omgeving
  • Bewuste afvalreductie

De winkel Jumbo Roel Heerschap in Heel draagt al sinds 2014 het Super Supermarkt Keurmerk. Recent is het certificeringstraject ook succesvol doorlopen voor de twee nieuwe winkels van ondernemer Roel Heerschap in Weert. Hiermee laat Roel Heerschap zien dat het onderscheidend ondernemerschap absoluut wordt doorgezet. De verwachting is dat de nieuwe winkel in Nederweert na de relocatie eveneens zal voldoen aan de criteria op het gebied van duurzaamheid.