Inhaalactie gaat mis op Molenheide in Soerendonk

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

Soerendonk – De hulpdiensten zijn zondag rond 10.40 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Molenheide in Soerendonk.

Een bestelbus wilde op de Molenheide een ander voertuig inhalen en kwam daardoor op de andere weghelft terecht waar een personenauto reed. Het kwam tot een aanrijding waarbij de auto over de kop sloeg.

De situatie leek in eerste instantie zo ernstig dat ook de brandweer en traumahelikopter werden opgeroepen. De inzet van de traumahelikopter bleek gelukkig niet nodig te zijn. De betrokkenen zijn medisch onderzocht, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse getuigen gehoord om de toedracht te onderzoeken. Daarbij kwam naar voren dat het ongeval het gevolg was van de inhaalactie. De brandweer heeft geholpen bij het opruimen van de brokstukken.

Inmiddels zijn de voertuigen afgesleept door een berger en is de weg weer vrijgegeven.

Bekijk een video: https://youtu.be/x0-MOQFivck

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie