Nieuwe cafetaria / lunchroom Hoôk20 aan de Nieuwe Markt

Aan de Nieuwe Markt in het centrum van Weert zal binnenkort een nieuwe cafetaria / lunchroom met de naam Hoôk20 de deuren openen. Bezoekers van de binnenstad was het vast al opgevallen. Het mannetje met de rode snor op de bestickering is niet te missen.

De toekomstige uitbater wil er een laagdrempelige horecazaak van maken waar mensen voor meer dan alleen een frietje of snack terecht terecht kunnen. Dus naast het frietje kun je er ook terecht voor een kleine lunch of borrel met een biertje van de tap.

Momenteel is men volop bezig met de voorbereidingen en medio mei wil Hoôk20 de deuren openen. Er is binnen plaats voor 20 personen die hun inwendige mens willen verwennen. Buiten op het terras is er plaats voor 40 personen.

Meer informatie: https://www.facebook.com/Ho%C3%B4k20-100283115966961