Stadstriathlon Weert 2022 afgelast

Algemeen Sport Weert 7 reacties 1 min. leestijd

Na overleg heeft het bestuur van Stichting Stadstriathlon Weert besloten om de 2022-editie van de Stadstriathlon Weert te annuleren, zo maakt de organisatie vandaag bekend.

Een grote groep vrijwilligers is sinds enige tijd bezig met de organisatie van de Stadstriathlon Weert in 2022. Om een goede organisatie te kunnen waarborgen heeft de organisatie intern een aantal voorwaarden opgesteld. Afgelopen week hebben ze moeten concluderen, dat deze voorwaarden niet op een zodanig niveau zijn dat deze allemaal voldoen aan de gestelde eisen.

Dit betekent dat ze niet die organisatie kunnen neerzetten die Stichting Stadstriathlon Weert voor ogen heeft. Tot hun grote spijt moeten ze daarom mededelen dat ze de Stadstriathlon Weert ook in 2022 moeten annuleren.

De organisatie bedankt de sponsoren voor het vertrouwen. Als organisatie hebben ze besloten dat alle deelnemers hun inschrijfgeld 100% vergoed zullen krijgen. Bestuur en organisatie zullen zich in het najaar buigen over een mogelijke editie in 2023.

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?Ā Schrijf je gratis in.

šŸ• Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
7 reacties