Tensor Turnen Weert organiseert finale NK Herenturnen Teams

Op 9 en 10 april 2022 organiseert Tensor Turnen Weert de finale van het Nederlands Kampioenschap Herenturnen Teams in Sporthal aan de Bron.

Turners vanuit heel Nederland, in diverse leeftijdsgroepen, strijden dit weekend om een podiumplek in deze fantastische finale.

Tensor Turnen Weert gaat er een onvergetelijk weekend van maken en nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken. Op zondag wordt dit weekend afgesloten door de heren die op eredivisie niveau turnen. Een bezoekje aan de sporthal méér dan waard.

Een volledig wedstrijdprogramma en de toegangsprijzen zijn te vinden via de website: www.tensorturnenweert.nl.

Alle kinderen krijgen op vertoon van de flyer (die op diverse scholen worden uitgedeeld in de gymlessen) gratis toegang tot dit evenement. Ook kunnen alle kinderen zich inschrijven voor een gratis turnclinic die in de Meivakantie wordt verzorgd. Meer info hierover volgt via de website.

Bekijk een video: https://youtu.be/cypE9RcZMnc