Winnaar Wieërter Kwis overhandigt cheque aan Weerter Minima Groep

Een cheque van maar liefst 5000 euro mocht de Weerter Minima Groep (WMG) woensdagavond in ontvangst nemen. Deze cheque kwam uit handen van Team Tognix. Dit team had de laatste editie van de Wieërter Kwis gewonnen.

Met het prijzengeld kan de Weerter Minima Groep iets extra’s doen voor de mensen met een kleine beurs in Weert, denk aan bijvoorbeeld extra activiteiten of uitdeelacties. Maar de WMG is zo verrast met dit prijzengeld dat ze nog niet weten wat ze er precies mee gaan doen. Het bedrag zal in elk geval goed worden besteed aan mensen die een helpende hand kunnen gebruiken. Als blijk van waardering werd Team Tognix benoemd tot ‘Vrienden van de Weerter Minima Groep’.

Team Tognix won drie jaar geleden ook al de Wieërter Kwis. Toen wonnen ze een cheque met een waarde van € 2.750,-. Deze werd toen overhandigd aan de Voedselbank. En dat is ook wat de Wieërter Kwis zo bijzonder maakt, vertelt Roy Janssen van het team. De teams hebben een leuke avond en de te winnen prijzen gaan allemaal naar goede doelen.