Doe mee met de familiefietstocht van het 50-jarige Scouting Hubovra

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Scouting Hubovra

Scouting Hubovra bestaat dit jaar 50 jaar. En dat vieren ze groots met zoveel mogelijk mensen. Dit jaar staat de inschrijving voor de familiefietstocht voor iedereen open!

De familiefietstocht zal plaatsvinden op donderdag 26 mei (Hemelvaart). Het startpunt van de fietstocht is bij blokhut “de Pielskoel” (Pylsstraatje 2, Weert). Hier kun je kiezen uit twee verschillende routes: 10 kilometer of 20 kilometer. Op de blokhut kun je alvast verschillende activiteiten beleven, zoals wandklimmen, stoken en nog veel meer.

Tijdens de fietstocht kom je door het oplossen van verschillende tochttechnieken steeds dichter bij het keerpunt van de route: het scoutingbos. Ook hier zullen er verschillende activiteiten zijn waar je aan deel kunt nemen. Durf jij de indianenbrug over te steken? Pas op: je kunt nat worden. Of kies jij liever voor de kabelbaan? Natuurlijk is er ook de gelegenheid voor het kopen van een drankje en/of lunch.

Hierna loopt de route terug naar het beginpunt: de blokhut. Zorg dat je hier terugkeert: kinderen mogen namelijk grabbelen in de grabbelton. Ze maken kans op mooie prijzen. De hoofdprijs: een jaar lang lidmaatschap (voor nieuwe leden). Of misschien win je wel één van de andere prijzen die verborgen zitten in de grabbelton. Ook op de blokhut is er nog de gelegenheid om na te genieten van een lekker drankje en/of de activiteiten die aan worden geboden.

Hopelijk zien ze jou ook op 26 mei!

Praktische informatie

  • Wat: Familiefietstocht met onderweg avontuurlijke activiteiten
  • Wie: (Groot)ouders met (klein)kinderen
  • Nodig: Een degelijke fiets én goede zin
  • Wanneer: Donderdag 26 mei
  • Hoe laat: Vertrek vanaf onze blokhut tussen 10:00 en 12:00
  • Waar: De blokhut: Pylsstraatje 2 te Hushoven
  • Kosten: Gratis!
  • Hoe: Graag vooraf aanmelden. Inschrijven voor de fietstocht kan via https://forms.office.com/r/C5bkkU8RiD of via www.hubovra.nl/fietstocht

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie