Informatieavond evenement In Beweging met Jou!

Algemeen Informatie Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Weert mag zich gaan verheugen op het evenement In Beweging met Jou! Op woensdag 22 juni organiseren ze een informatieavond voor deelnemers,  sponsoren en geïnteresseerden.

Wat mag jij verwachten ?

Je mag de stoute schoenen alvast aantrekken voor september, want bij het Blauwe Meertje wordt dan een ⅛ triathlon afgelegd. Speciaal voor iedereen die door een ziekte of beperking niet aan een gewone triathlon kan deelnemen en toch graag wil sporten en ontspannen.

Wil jij die dag teamleider zijn, dan vorm je vooraf een team van maximaal 5 personen. Hoe je alles als team invult, is geheel aan jullie. Je hoeft dus niet alle onderdelen zelf en alleen te doen. Samen volbreng je alle onderdelen: zwemmen, fietsen en rennen (of wandelen). Daarnaast verzamel je voor meerdere goede doelen een streefbedrag in van 150,- euro.

Maar liefst 30 teams kunnen zich inschrijven en jij bepaalt hoe je de verschillende onderdelen samen tot een fantastisch einde gaat brengen. 

Ondersteuning vanuit de organisatie is er in de vorm van speciaal materiaal, een luisterend oor en uiteraard een helpende hand. 

Tijdens de informatieavond worden al jouw vragen beantwoord, de vrije inloop is vanaf 19.30 uur in de groene ruimte van het Cwartier (begane grond) in Weert.

Meer informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie