Mega vlooienmarkt in Tungelroy op Hemelvaartsdag

Archieffoto WdG - Vlooienmarkt

Nadat het in 2020 en 2021 niet mogelijk is geweest, wordt dit jaar voor de 44ste keer de mega vlooienmarkt georganiseerd door Het Tungelroys Orkest (voorheen fanfare Sint Jan) uit Tungelroy!

Net als voorgaande jaren vindt deze mega vlooienmarkt plaats op Hemelvaartsdag (26 mei 2022) aan de Kemperveldweg 31 in Tungelroy. De vlooienmarkt zal van 13:00 – 16:00 duren. Vanaf 14:00 uur start de verkoop per opbod waar de mooiste spulletjes verkocht zullen worden. De opslag staat helemaal vol met de spullen van de afgelopen jaren dus er is genoeg aanbod.

Een begrip

Al ruim 40 jaar is deze vlooienmarkt in Tungelroy een begrip in de hele omgeving! De markt kent zeer veel gesorteerde stands met o.a. boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, glaswerk, en nog veel meer. De vlooienmarkt is onlosmakelijk verbonden met Tungelroy.

Bezoekers uit de regio

Het is elk jaar een groot feest waar veel mensen van Tungelroy en omgeving komen “snuffelen” en dat voor een hechte band zorgt binnen de gemeenschap. Maar ook vanuit Weert e.o. en België wordt deze prachtige vlooienmarkt goed bezocht. De markt staat garant voor een gezellige middag in Tungelroy.

Ze hopen je allemaal te begroeten op deze mega vlooienmarkt, Hemelvaartsdag 26 mei aanstaande vanaf 13.00 uur.