Oplevering Cruyff Court rond de zomervakantie

Afgelopen week is de vergunning voor de realisatie van een Cruyff Court aan de Serviliusstraat verleend. Tijdens een commissievergadering vroeg raadslid Peter Weekers (DUS Weert) naar de status van de realisatie.

In een reactie gaf wethouder Van den Heuvel aan dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Er worden diverse bijeenkomsten georganiseerd met professionele instellingen, sportverenigingen en buurtbewoners. Ook is de gemeente Weert bezig met de plannen voor de inrichting van het openbaar gebied.

De doelstelling is nog steeds om het Cruyff Court voor de zomervakantie op te leveren. “Maar dat wordt krap. Zeker gezien de langere levertijden voor materialen en dan vooral op staal”, aldus de wethouder. “Maar je moet een beetje ambitie hebben, dus we gaan nog steeds voor de zomervakantie”, vult hij aan.

Mocht de oplevering niet lukken voor de zomervakantie dan wordt het net na de zomervakantie.