Voor € 1000 aan AH boxen gedoneerd aan Weerter Minima Groep

De Weerter Minima Groep mocht afgelopen weer maar liefst 20 boodschappenpakketten met een waarde van in totaal 1000 euro in ontvangst nemen.

Het initiatief kwam van Peter Weekers. Hij deed mee met de spaaractie van Albert Heijn Heerschap. Vanwege de opening van de nieuwe Albert Heijn supermarkten konden mensen sparen voor een gratis boodschappenpakket. Al snel had hij z’n eerste pakket in handen, maar bedacht zich dat andere mensen het ook goed kunnen gebruiken.

De actie liep een tijdje en er kwamen steeds meer zegeltjes en volle spaarkaarten bij. Dus er volgde nog een box, en nog één, en nog één. Weekers besloot ze aan de Weerter Minima Groep te geven. Hij trommelde vervolgens ook nog eens vrienden en bekenden op om mee te sparen.

De vijf boxen werden er tien en uiteindelijk maar liefst 20. Afgelopen week werden de boodschappenpakketten overgedragen een de Weerter Minima Groep. Zij zullen er voor zorgdragen dat de spullen worden verdeeld onder de mensen die het goed kunnen gebruiken.

Zo kreeg een spontane actie van vrienden en bekenden een mooi resultaat.