Bezoek het BeekCwartier of kom er vrijwilligerswerk doen

Heb je ook de behoefte om andere mensen te leren kennen waarmee je gezellig een praatje kunt maken? Of wil je onder het genot van een kopje koffie even rustig de krant lezen? Kom dan naar BeekCwartier, dé ontmoetingsplek in het centrum van Weert en één van de accommodaties van Punt Welzijn.

Meedoen met een activiteit?

Je kunt bij het BeekCwartier ook biljarten, kaarten (o.a. bridgen), koersballen, kienen, handwerken, aquarelleren, gymmen en yoga beoefenen. Heb je graag meer informatie over onze activiteiten, loop gerust een keertje binnen. De enthousiaste vrijwilliger(st)ers zullen je geheel vrijblijvend informeren. Ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Ruimte huren?

Ze hebben bij BeekCwartier ook vergader-/activiteitenruimtes in de verhuur. Heb je graag meer informatie, neem dan contact met ze op.

Vrijwilliger worden?

BeekCwartier verwelkomt je ook graag als vrijwilliger. Ze zijn nog op zoek naar vrijwillig(st)ers om het gezellige team te komen versterken. Heb je affiniteit met senioren en vind je het leuk om met de gasten een praatje te maken en van een drankje te voorzien, dan komen ze graag met je in contact.

Voor meer informatie, kijk even naar de advertentie op de website van de Sociale Marktplaats Weerterland. Je kunt natuurlijk ook bellen of binnenlopen.

Waar vind je BeekCwartier?

Het BeekCwartier zit aan de Beekstraat 54, op de begane grond van het Cwartier (oud stadhuis). Voor informatie bel je Jolanda Bruekers via telefoon 0495-697900 of 06-55344799, of je mailt  [email protected]. Alle info is ook te vinden via de website www.puntwelzijn.nl.