Er komt geen ‘Keverweekend’ meer in Budel

Budel – Stichting Beautiful Budel maakte vandaag bekend te zullen gaan stoppen. Dit betekent dat er geen VW Aircooled Event (in de volksmond: het Keverweekend) meer zal plaatsvinden in Budel. Niet dit jaar, maar ook daarna niet meer, aldus de organisatie via Facebook.

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona kon de organisatie niet meer terecht op het bekende terrein aan de Geuzendijk in Budel. Een volgde een speurtocht naar een geschikte locatie. Er werd door bijna heel Nederland gezocht, maar zonder het gewenste resultaat. En al zou de organisatie een locatie hebben gevonden, dan zou het ‘opnieuw moeten beginnen’ op de betreffende plek. Dat zou teveel tijd en energie kosten. “Geen haalbare kaart”, aldus de stichting.

Daarom zal helaas het doek vallen en gaat de stekker eruit. De organisatie bedankt medewerkers, sponsoren, handelaren en leveranciers voor de geweldige jaren die het evenement heeft gekend.