Fiets4Daagse De Peel met startpunt in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Fietsen in Brabant en Limburg Fiets4Daagse De Peel organiseert nu al voor de 45e keer dit jaarlijkse evenement. Ze zijn daar in 1976 mee gestart en dankzij die ervaring kunnen zijn hun fietstochten ook zo goed organiseren. Ze doen dit onder auspiciën van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie).

Ook dit jaar zijn alle fietsroutes weer met zorg uitgezet zodat je door de mooiste plekjes van de Peel, de Meierij, Kempen en zelfs Belgisch Limburg fietst. Je gaat er dwars door unieke natuurgebieden en komt in schilderachtige dorpjes waar je fijn even kunt rondkijken en uitrusten. De routes gaan zomin mogelijk langs drukke wegen. Het evenement vindt plaats van 26 t/m 29 juli 2022.

Alle routes zijn duidelijk beschreven en bewegwijzerd. In elke route zijn een of meerdere controleplaatsen gepland, waar je lekker kunt uitrusten of iets eten en drinken. Elke startplaats heeft een fietsenstalling met laadpunt voor elektrische fietsen en ook bij de controleposten zijn oplaadpunten. Zorg dat je fiets in orde is met een opgeladen batterij als het een e-bike is. Bij pech onderweg kun je op hen rekenen.

Vertrek en finishlocatie Weert

Sportpark Wilhelmina08, Draekesteyn 8, 6006AG, Weert

Afstanden

De routes zijn: 30, 45 en 60 kilometer. Je mag per dag een andere afstand fietsen en ook per dag van startplaats wisselen. Elke startplaats heeft haar eigen routes.

Vertrektijden

Je kunt starten voor:

  • 30 kilometer route van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • 45 en 60 kilometer route van 09.00 uur tot 13.00 uur
  • Sluiting eindcontrole om 17.00 uur.

Voorinschrijven

Voorinschrijving kan vanaf 1 mei t/m 20 juli 2022 uitsluitend via de website www.fiets4daagsedepeel.nl. Je ontvangt dan een korting van €2,- p.p.. Betaling verloopt via iDeal. Of bij inschrijfadres Bruna VVV, Markt 11, Weert

Informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie