Gilde Opleidingen verrast cliënten van Voedselbank Weert

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Studenten van Retail & Business Academy van Gilde Opleidingen in Weert werkten dit jaar aan een project, in samenwerking met Voedselbank Weert. Doel van het project was het realiseren van een geluksmoment voor de vaders en moeders die gebruik maken van de voedselbank.

Na een jaar lang hard “strijden” is het de studenten gelukt om ruim €4000 op te halen door de verkoop van wafels en heel veel paaseieren, het inzamelen en doorverkopen van tweede hands spullen en het flyeren voor bedrijven. Van het geld zijn zowel voor Moederdag als Vaderdag mooie cadeaus gekocht. Van het resterende bedrag zijn nog pakken koffie en tubes tandpasta geschonken aan de Voedselbank.

Gilde Opleidingen en Voedselbank Weert bedanken iedereen die aan dit project een bijdrage heeft geleverd. In het bijzonder bedanken zij de ondernemers die dit mede mogelijk gemaakt hebben: Gotcha Weert, Lifestyle Vitae Weert, All-in Carwash Nederweert, Bubbles Carwash Nederweert, Hema Weert en Hema Vaals.

Heb jij een idee voor een project in samenwerking met de studenten van Gilde Opleidingen, neem dan contact op met Claire Breuls, 088-4682000.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie