Muziekwinkel MGear heeft de deuren geopend in de Maasstraat

Vrolijke noten vanuit de Maasstraat in Weert, want vandaag opende muziekwinkel MGear de deuren. De winkel zit in het pand tussen Coenen-Saes en de doorgang naar de parkeerplaats aan de Walburgpassage.

Eigenaar Patrick Overklift Vaupel Kleyn besloot om terug te keren naar Weert. De afgelopen jaren runde hij zijn winkel in Nederweert. In de winkel aan de Maasstraat heeft hij de beschikking tot een vloeroppervlakte van 160 vierkante meter. Dat is veel meer ten opzichte van Nederweert (75 vierkante meter). “Het is bijzonder hoe alles daar in de ruimte heeft gepast”, aldus Patrick.

Overigens zullen veel muzikanten Patrick ook kennen van Kollee Muziek waar hij tot 2008 heeft gewerkt. Hij was hier maar liefst 12,5 jaar in dienst. Kollee Muziek in de sloot in 2016 de deuren.

MGear

Veel Weertenaren maken graag muziek, dus een professionele muziekwinkel in de Weerter binnenstad is een aanwinst. Bij MGear verkopen en verhuren ze instrumenten. In de winkel zul je voornamelijk snaarinstrumenten, audio- en recordingmaterialen vinden. Je kan er ook terecht voor advies en reparaties.

Naast de winkel blijft Patrick ook actief als geluidspecialist bij live-evenementen en festivals. Daar zal hij muziekbands ondersteunen met zijn kennis en ervaring vanachter het mengpaneel. Kortom alles tussen muziekles en podium kan hij verzorgen.

De winkel is dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Muziekschool

Achterin het pand is nog wat ruimte over. Deze ruimte zal benut worden voor muziekschool de Drieklank.

Meer informatie: facebook.com/MGearBV en mgear.nl