Nieuw theaterprogramma De Borgh in Budel

Plaats een reactie

Budel – De Theatercommissie van de Borgh in Budel kan bijna niet wachten om te laten zien wat er op de agenda staat vanaf september. Een nieuw seizoen met geweldige artiesten, prachtige voorstellingen en mooie evenementen.

Na een paar lastige ‘corona’ opstartjaren wordt er flink uitgepakt dit seizoen. Vooral op het gebied van muziek is er enorm uitgebreid. Maar ook de vaste pijlers Lexke Theatercafé en de cultuurverenigingen van Budel laten weer van zich horen. Benieuwd naar het programma? Noteer de data snel in je agenda.

Nieuw theaterprogramma online 

Vanaf vrijdag 10 juni om 10.00 uur zijn alle voorstellingen zichtbaar op de website www.theaterdeborgh.nl. Samen met familie, vrienden, collega’s etc. kan je vast een kijkje nemen naar waar jullie komend seizoen naar toe willen. Ook zijn de nieuwe passe-partouts al te bekijken. Je kunt dan nog niet reserveren.

Presentatie programma

Op zondag 26 juni om14:00u presenteren we op het theaterpodium het programma aan de hand van live optredens en filmmateriaal in de presentievoorstelling. Cabaretduo JanseDeCoomp zal de presentatie voor haar rekening nemen en o.a. We Mèle geeft een voorproefje van haar Eindejaarsconference. Direct na de presentatie starten we met de verkoop van onze nieuwe passe-partouts. In de foyer maar ook online via www.theaterdeborgh.nl.

Start kaartverkoop

Vrijdag 1 juli om 10.00 uur start de losse kaartverkoop voor seizoen 22/23 via www.theaterdeborgh.nl. Vanaf 1 juli is het ook weer mogelijk om aan de balie kaarten te kopen. De theaterkassa is van maandag tot en met vrijdag van 11.00-15.00 geopend.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie