Persoon overleden na val in bassin bij kwekerij in Heythuysen

Heythuysen – Update – De hulpdiensten zijn maandag rond 14.00 uur gealarmeerd vanwege een persoon te water in Heythuysen.

Bij een kwekerij Aan de Heibloem was een persoon in een waterbassin gevallen. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De toegesnelde hulp mocht niet meer baten. Het duikteam van de brandweer haalde het levenloze lichaam uit het water.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Vermoedelijk gaat het om een noodlottig ongeval.

Update: De man van begin 20 is volgens de woordvoerder van de brandweer door onverklaarbare wijze te water geraakt in het beregeningsbassin. Hij werd na circa 45 minuten gevonden en uit het water gehaald. De man was aan het vissen samen met een jonge vrouw. De vrouw had de hulpdiensten gewaarschuwd.

Het bassin van 150 bij 150 meter was circa 2,5 meter diep.