Simone, Tineke, Richard en Jokie & Jet komen naar het Munttheater

De nieuwe brochure van het Munttheater is uit. Woensdag kreeg wethouder Suzanne Winters het eerste exemplaar uitgereikt door de directrice van het Weerter theater Colinda Vergouwen.

Bekende namen, maar ook nieuw talent heeft een plaatsje gekregen in het theaterprogramma voor 2022-2023. Ter promotie van het nieuwe seizoen kun je woensdagmiddag in de binnenstad van Weert op de foto met je favoriete artiest. Je maakt dan kans op gratis toegangskaarten.

Overhandiging brochure

Wethouder Suzanne Winters kreeg achter de kassa van het theater het eerste exemplaar van de gloednieuwe brochure uitgereikt. De werd door directrice Vergouwen uitgenodigd om vaak naar het Munttheater te komen. Winters: “Ik ga heel graag hier naartoe komen”, was de reactie van de kersverse wethouder.

Programma

In het nieuwe theaterprogramma is voor elk wat wils te vinden. Voor de kinderen staan er onder andere Ernst Bobbie en de Rest, Jokie & Jet en Pieter Konijn op het programma. Daarnaast is er ook een aantal grote namen, ‘parels’ noemt Vergouwen ze: onder andere het Scapino Ballet, Tineke Schouten, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma en Dominic Seldis & Francis van Broekhuizen komen naar Weert.

Ook lokale producties staan op het Munttheaterprogramma 2022-2023. Enkele namen: Toneelgroep Weert, Creatura, Matheu Hinzen, het Wokmuziektheater en Toneelvereniging De Mantel.

Hulp bij reserveren

Dit seizoen is het niet meer mogelijk kaarten in de voorverkoop te bemachtigen. Ook worden er geen abonnementen meer verkocht, zo vertelt directrice Vergouwen. Inmiddels is de verkoop van kaarten begonnen: Via de website www.munttheater.nl kan iedereen (ook als je maar één kaartje wil) er terecht. Je kunt zelf op de plattegrond de rij en de stoel uitkiezen waar je graag wilt zitten. “Voor degenen die het reserveren via de website te ingewikkeld vinden: als je belt met het theater kun je een afspraak maken. “Dan komen ze bij ons langs en dan helpen we ze met het maken van een reservering”, zo ligt de directrice toe.

Op de foto

Om het nieuwe theaterseizoen te promoten zijn medewerkers woensdagmiddag de binnenstad van Weert ingegaan. “We hebben op verschillende plekken in de stad de mogelijkheid voor mensen om met hun favoriete artiest op de foto te gaan”. Als je de gemaakte foto naar het Munttheater opstuurt of hem op social media plaatst maak je kans op gratis kaarten voor het nieuwe seizoen.

Informatie

Meer informatie over het nieuwe theaterseizoen van het Weerter Munttheater is te vinden op www.munttheater.nl

In deze video vertelt Muntttheaterdirectrice Colinda Vergouwen meer over het nieuwe programma en zie je welke artiesten er nog meer het komend jaar in Weert te bewonderen zullen zijn.

Bekijk de video: https://youtu.be/5VseI3Zml8w