Stoet Klimroostreffen trekt door Cranendonck en Weert

Algemeen Cranendonck Dorpen Laar & Hushoven Reageer 2 min. leestijd

Budel – Na ruim twee jaar afwezigheid gaat vrijdag 1 juli het Klimroostreffen weer van start. Het kan weer, het mag weer en ze hebben er zin in.

Het Klimroostreffen is een driedaags motortreffen georganiseerd door MTC de Cityriders uit Cranendonck, met als doel zoveel mogelijk motorrijders, zijspanrijder, trikers en quadrijders bij elkaar te brengen om zondag 3 juli een tourrit te gaan rijden voor mensen met een beperking van Stichting De Klimroos.

Het evenement is entree vrij en vindt plaats op het gemeentelijk evenemententerrein aan de Poelderstraat in Budel nabij zwembad Zuiderpoort. Ook niet-motorrijders zijn het gehele weekend welkom op het terrein en in onze feesttent aan de Poelderstraat. 

Met je motor aansluiten bij de rit op zondagmorgen is mogelijk, want ze willen er voor de deelnemers een zo’n groot mogelijk feest van maken.

Programma

  • Vrijdag 1 juli 14.00 uur: Opening Klimroostreffen 2022;
  • Vrijdagavond: Rock Coverband Rancho Grande;
  • Zaterdagmiddag: Speciaal programma voor de echte bierliefhebbers met medewerking van de De Budelse Brouwerij;
  • Zaterdagavond: Rock Coverband Hillstone, DJ’s: Frank Groenen, Bart van Steenbergen;
  • Zondagochtend: Rondrit (70 km) opstellen vanaf 9.30 uur vertrek om 10.30 uur, terugkomst circa 13.00 uur.
  • Zondagmiddag: Lunch voor de deelnemers en begeleiders, feest met De Foute Jongens die hun zangkunsten zullen laten horen, springkussen, ballonnenclown August, gevolgd door een karaoke wedstrijd voor de deelnemers.

Kom gerust een kijkje nemen het is een feest voor iedereen.

Verwachte tijden doorkomst van stoet

De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt:

Vertrek Budel Poelderstraat 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u.

MTC de Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen en mogen organiseren. Dit kan mede dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers.

Voor meer informatie: www.mtcdecityriders.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie