Traumahelikopter naar Boshoven vanwege medische noodsituatie

Een traumahelikopter is afgelopen middag in Weert geland vanwege een medische noodsituatie in de wijk Boshoven.

In een woning aan de Kevelaerstraat was een persoon gewond geraakt. De situatie was zo ernstig dat er om medische bijstand van een Mobiel Medisch Team (MMT) werd gevraagd. De traumahelikopter met aan boord het MMT landde op een voetbalveld op Sportpark Boshoven. De politie haalde de arts en verpleegkundige op en bracht hen naar het adres van het slachtoffer.

Het slachtoffer werd gestabiliseerd en is vervolgens in het aanwezigheid van een trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis van Maastricht gebracht. De traumahelikopter vloog ook naar Maastricht om de trauma-arts weer op te halen.

Over de toestand van het slachtoffer worden verder geen mededelingen gedaan.

Bekijk een video: https://youtu.be/J3ZKbO041SY