ME houdt oogje in het zeil bij distributiecentrum Lidl

Dinsdag heeft enige tijd politie voor de deur gestaan bij het distributiecentrum (DC) van de Lidl in Weert.

Er waren signalen binnen gekomen dat boeren onderweg waren naar het DC van de Lidl in Weert om te gaan protesteren. Korte tijd stonden er meerdere eenheden paraat om een oogje in het zeil te houden. Toen uiteindelijk bleek dat het protest uitbleef vertrokken meerdere politie-eenheden weer.

Er heeft nog één ME-busje paraat gestaan voor het geval dat. Maar het is verder rustig gebleven. Wel werd de Suffolkweg-Zuid tijdelijk even afgesloten, maar dat was om een vrachtwagen, die net niet te hoog was, onder de brug door te begeleiden.

In de rest van Nederland worden blokkades bij distributiecentra van supermarkten langzaam aan opgeheven.