Eindhovenseweg weer open

Algemeen Informatie Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Voor diegenen die het nog niet hadden opgemerkt, de Eindhovenseweg tussen de turborotonde en de snelweg A2 in Weert is weer open voor het verkeer.

Zojuist zijn de laatste afzetbakens verwijderd en is de weg weer in beide rijrichtingen toegankelijk voor het gemotoriseerd verkeer. De weg was sinds begin juli afgesloten vanwege het Bospop festival. Navigatie-apps waaronder Google Maps geven nog aan dat de weg nog afgesloten, maar je kan er gewoon weer overheen rijden.

Er mist wel nog iets. Tijdens de afsluiting heeft iemand zijn kans schoon gezien om een plaatsnaambord los te schroeven. Een bijzonder souvenir ter herinnering aan het mooie Bospopweekend zullen we maar denken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie