Onderzoek naar dubbele moord in Kinrooi

Kinrooi – In de Belgische buurgemeente Kinrooi wordt momenteel onderzoek gedaan naar een dubbele moord. Het incident komt in het landelijke nieuws in Nederland voorbij waar veelvuldig naar Weert wordt verwezen om de ligging aan te duiden.

Volgens Belgische media zijn een vrouw en haar neef met geweld om het leven gebracht in een woning aan de Congostraat in het Kinrooise dorpje Geistingen. De lichamen werden vanochtend rond 9.30 uur ontdekt door de hulpdiensten.

Er is intussen al een verdachte aangehouden in Eindhoven. Het zou gaan om een 56-jarige ex-man van het vrouwelijke slachtoffer. De overleden vrouw had ook nog een dochtertje. Zij was niet aanwezig toen het drama zich voltrok.

De Congostraat is nog altijd afgesloten vanwege het uitgebreide politie-onderzoek.