Motorcross GP-winnaar Brian Bogers a.s. zaterdag naar Nederweert

Foto: Romano Aspers

Nederweert – Brian Bogers is al enkele jaren een top-10 rijder in de Motorcross GP klasse. Vandaag wist hij in het Belgische Lommel zijn allereerste totaaloverwinning te boeken op dit hoogste niveau. Een uitzonderlijk resultaat.

Brian stond reeds op de deelnemerslijst voor de internationale wedstrijd in Nederweert van volgende week zaterdag. Deze zogeheten Pro Motocross heeft naast Brian ook de top-10 WK rijders Ivo Monticelli (Italië), Henry Jacobi (Duitsland) en Brent van Doninck (Belgie) aan de start staan aangevuld met diverse opkomende talenten.

Ook in de 250cc staat er veel talent aan de start met uit Herkenbosch Romano Aspers, bij de dames Danee Gelissen uit Stein en in de 125cc Jippe Selen uit Reuver.

De organisatie is zeer verheugd om de momenteel snelste motorcrosser ter wereld op hun evenement te mogen verwelkomen. Maar uiteraard zijn alle rijders voor het evenement van levensbelang.

Over het evenement

Living for the Weekend presenteert op 30 & 31 juli een tweedaagse ‘Pro Motocross’. Het Motorcross circuit in Nederweert biedt door het compacte en overzichtelijke geheel een ideaal strijdtoneel voor intense duels op topniveau.

Meer informatie kun je vinden via www.livingfortheweekend.mx