Nostalgische kinderkermis bij Eynderhoof

Foto ter illustratie - Kinderkermis Eynderhoof

Nederweert-Eind – Op 7, 10 en 14 augustus organiseert het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind opnieuw een nostalgische kinderkermis. De kermis begint om 13.00 en stopt om 18.00 uur.

De kinderkermis is bedoeld om kinderen te verwennen en dat gaan ze ook doen. De kinderen kunnen genieten van attracties zoals een luchtschommel uit 1924, een zweefmolen uit 1951 een carrousel uit begin 1900 en een paardjesmolen uit 1950. Natuurlijk staat er ook een Kop van Jut en een ouderwetse grabbelton.

De hele dag kunnen kinderen kiezen uit tal van activiteiten op het gebied van vermaak, actie en creativiteit. Centraal staat de nostalgische zweefmolen die zijn rondjes zal maken. Kinderen kunnen gratis het geweldige gevoel beleven van door de lucht zweven met hun wapperende haren in de wind. Leven is zweven.

Verder staan er kinderspelen zoals visjes hengelen, blikgooien, Holle Bolle Gijs, Boter Kaas en Eieren etc. etc. De spellen en attracties kosten slechts 0,10 eurocent per keer en bij de meeste spellen krijg je altijd een waardepunt, die je kunt opsparen en later inruilen tegen leuke nostalgische prijsjes.

Dus een heel goede reden om op 7, 10 en 14 augustus naar Eynderhoof te komen en je door de enthousiaste vrijwilligers te laten verrassen.

Je kan het op het terras genieten van koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door onze eigen bakkers in het eigen bakhuis. Het museum is op 7 augustus open van 13.00 tot 18.00.

Voor meer informatie: www.eynderhoof.nl.