Zondag vindt de jaarlijkse AfrikaDag weer plaats in Tungelroy

Het belooft super mooi weer te worden en alle voorbereidingen zijn getroffen. Morgen is het weer tijd voor de jaarlijkse AfrikaDag in Tungelroy. Deze keer in kleine opzet maar minstens zo gezellig.

De playlist is voorbereid en de huisgemaakte jammetjes wachten op jullie. Er zijn kraampjes met de welbekende Afrikaanse kunst, bronzen beelden, houtsnijwerk, sieraden, super leuke “Toyo Tassen” en ander mooi handwerk van de hand van de super vrijwilligers.

Altijd een feestje met fijne mensen, lekkere drankjes, leuke spulletjes en gewoon knetter gezellig. En dat allemaal voor het goede doel: het baanbrekende gehandicaptencentrum in Benin.

Je bent morgen (zondag 24 juli 2022) van harte welkom bij ‘Petite Afrique’. De deuren gaan open om 11.00 uur en ze ronden af rond 18.00 uur (plus minus 🙂). Ga gezellig kijken aan de Maaseikerweg 312 in Tungelroy. Gezelligheid zoals vanouds maar dan in een kleine opzet.