Groot Promsweekend: Music United!

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Stedelijke Harmonie Sint Antonius Weert en Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid slaan de handen ineen voor een waanzinnig project: Music United! Op 8, 9 en 10 november vindt er in Buurthuis Moesel een spectaculair muziekweekend plaats. Beide verenigingen bundelen hun krachten en gaan dit weekend diverse wervelende concerten verzorgen.

Groot Promsconcert

Op vrijdag 8 november, de eerste dag van Music United, staat jong talent centraal. De jeugdorkesten van beide harmonieën zitten gezamenlijk op het podium en verzorgen samen een Jeugdpromsconcert. Op zaterdag 9 november is het de beurt aan de grote harmonieorkesten. Gezamenlijk brengen zij een spectaculair Promsconcert ten gehore. De harmonieën zullen op deze avond optreden met zangtalent uit de regio, waaronder Jean Stassen, Robbie Snoek, Alisa Tuasuun en Sanne Heuijerjans.

Mantelzorgconcert

Op zondag 10 november vindt voor de achtste keer het Mantelzorgconcert plaats en wordt er een Promsconcert verzorgd voor een heel bijzonder publiek: De Weerter mantelzorgers. Tijdens het mantelzorgconcert worden zij getrakteerd op een onbezorgde muzikale middag. Het Mantelzorgconcert 2019 is onderdeel van de Weerter week van de Mantelzorg.

Kaartverkoop

Entreebewijzen voor de Jeugdproms kosten € 5,00 per stuk en kaarten voor het Promsconcert kosten € 10,00 per stuk. De kaarten zijn te koop bij Primera Wouters (Oranjeplein 231) en bij Cafetaria De Beemd (Beemdenstraat 4A). Voor het Mantelzorgconcert zijn geen kaarten te koop.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie