Kunst en Kitchen: Charity lunch voor Oekraïne

Algemeen Uitgaan Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Om geld in te zamelen voor Oekraine, wordt er op zondag 11 september de Kunst en Kitchen charity lunch georganiseerd in Restaurant OH30 in Weert. Op deze dag verzorgt chefkok Emile Maessen de lunch en vindt ook expositieopening plaats van de Oekraïense fotografe Marta Syrko (27) uit Lviv. De opbrengsten van de lunch en de verkoop van Syrko’s werk, gaan naar Art for Ukraine. 

Het werk dat Marta Syrko maakt, zijn veelal foto’s in of met water gemaakt, hebben een dromerige sfeer en tonen prachtige gezichten en lijven. Een nieuwe serie van haar gaat over moederschap, met blauw en geel, verwijzend naar Oekraïne als moeder, symbool als hoop voor de toekomst. Syrko is als fotografe werkzaam voor het Nationaal Opera & Ballet in Amsterdam.

De lunch vindt plaats om 12.00 uur in Restaurant OH30, Oude Hushoverweg 30, Weert. Kosten bedragen €150,- per persoon all-in, reserveren kan via [email protected].

Bekijk de uitnodiging: https://iwdg.nl/3QT98EZ (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties