Ook dit jaar prikkelarme kermis in Nederweert

Nederweert – Van vrijdag 26 tot en met dinsdag 30 augustus staat Nederweert en Budschop in het teken van de jaarlijkse kermis. Ook de prikkelarme kermis is dit jaar weer van de partij.

De prikkelarme kermismiddag is voor iedereen die moeite heeft met felle lichten, harde geluiden en hard draaiende attracties.

Het licht en geluid, de actie en de beweging van een kermis prikkelen de zintuigen maximaal. Voor sommige mensen zelfs iets té veel. Dat is de reden dat de kermisexploitanten op dinsdag 30 augustus tussen 13.00 tot 16.00 uur de attracties een versnelling lager zetten en het licht en geluid aanpassen.

De week voor de kermis verschijnt er een extra kermispagina in het Weekblad voor Nederweert. Kijk voor het actuele attractieaanbod en een aantal win-acties nu al regelmatig op de Facebookpagina KermisNederweert.