Viering 60 jaar Scouting Tungelroy vol uitdagingen

Algemeen Dorpen Tungelroy Uitgaan 1 reactie 4 min. leestijd
Scouting Tungelroy - Eerdere festiviteit

Scouting Tungelroy bestaat 60 jaar en ze gaan wederom een flinke uitdaging aan. Leden, leiding en andere vrijwilligers zullen zaterdag 3 september starten met de uitdaging om binnen 24 uur terug in Tungelroy te zijn.

Voor de wandelaars is dit zo’n 80 kilometer wandelen vanuit het noorden en voor de fietsers zo’n 200 kilometer vanaf de zee in Zeeland. De renners moeten vanuit de Ardennen 140 kilometer afleggen.

Tenslotte moeten de Openbaar Vervoerders (OV ‘ers) door Duitsland reizen. Kortom, een tijd vol zweetdruppels, frustratiemomentjes, lol en gezonde spanning. De deelnemers zullen live te volgen zijn via social media.

Pubquiz

Maar natuurlijk willen ze voor de thuisblijvers ook een challenge bieden. Daarom zullen ze op zaterdagavond een echte Scouting Pubquiz organiseren. Vragen over de Tungelderse Well, Scouting Tungelroy, Rooj en Tungelder en natuurlijk algemene vragen over Nederland zullen voorbij komen. Ook de historie en de rest van de wereld zal niet ontbreken. Het belooft een gezellige avond avond te worden waarbij de presentatie in handen is van Hopman Sjaak. DJ Baloe zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

De kosten voor een team van 5~6 personen kost € 10,- (40 heitjes). Lukt het je niet om een team te vormen, schrijf je dan als individu in en Scouting Tungelroy formeert een (winnend) team.

Prijzen

Natuurlijk heeft de quiz ook voor de winnaars een prijs. Naast eeuwige roem zijn er ook leuke geldprijzen binnen te halen.

Aanvang en locatie

De aanvang van de Pubquiz is om 20.00 uur in Cafe de Hoêskmr in Tungelroy en de quiz zal 2,5 uur duren. Tussendoor zullen ze meerdere malen live contact zoeken met de deelnemers die onderweg zijn naar Tungelroy.

Op zondag 4 september wil de scouting de deelnemers van de tocht naar Tungelroy een warm ontvangst bieden. Het ontvangst staat gepland om 12.00 uur op het Sint Barbaraplein. Wil je de dag met een goede bodem beginnen, koop dan een ticket voor de brunch.

De aanvang van het programma is om 11.00 uur. Bij goed weer zullen de festiviteiten buiten op het Sint Barbaraplein plaatsvinden. Vanaf 12.30 zullen ze samen met de andere belangstellenden de deelnemers van de tocht binnenhalen.

Kosten brunch

De kosten voor de brunch bedragen € 2,- voor kinderen jonger dan 6 jaar, € 4,- voor kinderen t/m 12 jaar en voor iedereen vanaf 13 jaar is het het € 7,00 per persoon. Je krijg hiervoor een volledige brunch met koffie / thee / ranja / melk. Bier en frisdrank zijn voor eigen rekening.

Na deze feestelijkheden geven ze het startsein aan Max Verstappen om de challenge een geweldig slot te geven in Zandvoort. De race is natuurlijk live te volgen in Cafe de Hoêskmr in Tungelroy.

De challengers zijn live te volgen via Facebook en Instagram van Scouting Tungelroy.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie