Weerter Korennacht op 10 september

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto ter illustratie - met o.a. Vivace - Fotograaf: Theo Van de Winkel

De Weerter koren laten zich horen op 10 september a.s van 19.00 tot 22.30 uur.

Op drie locaties in de binnenstad: de Markt, het Cwartier en de Ursulinenhof (achter de HEMA) zullen de koren elkaar afwisselen met optredens van elk zo’n 20 minuten. Het schema van optreden wordt op de avond zelf verspreid op de locaties waar opgetreden wordt.

De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden in het Franciscus Huis rond 22.30 uur. Aansluitend is er een feestelijke afsluiting, waarbij ook het publiek van harte welkom is. De toegang is de hele avond gratis.

Bekijk de informatiefolder: https://iwdg.nl/3AM3HlH (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie