24-uurs challenge Scouting Tungelroy is in volle gang

Zaterdag om 12.00 uur werd het startschot gegeven voor de 24-uurs challenge van Scouting Tungelroy.

De wandelaars starten op 70 kilometer ten noorden van Tungelroy met hun challenge. De OV’ers zijn gedropt op het station in Kaldenkirchten en Hertzogenrath en moeten via opdrachten hun weg door Duitsland zien te vinden. Hun tocht bestaat uit opdrachten uitvoeren zodat ze hun volgende locatie weten. De renners zijn gestart in TroisPont in de Belgische Ardennen en gaan full-speed richting Maastricht. Tenslotte zijn de fietsers gestart in Westkappele (Zeeland) en komen via Kalmthout
terug naar Tungelroy.

Ze zijn via de social media van Scouting Tungelroy te volgen:

Morgenmiddag omstreeks 12.30 worden deze superatleten terug verwacht in Tungelroy op het St. Barbaraplein. Iedereen is van harte welkom op het plein, dan zorg je er gezamenlijk voor dat ze met veel enthousiasme worden beloond voor hun prestatie.