Americana Village Nederweert zit er warmpjes bij

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 3 min. leestijd

Nederweert – Wist je dat het op de derde zondag van september al 14 jaar goed weer is geweest. En dat dit jaar een einde komt aan deze goed-weer reeks. Alhoewel ‘goed’ natuurlijk subjectief is want de boeren zullen de neerslag die nu valt, ongetwijfeld als goed-weer bestempelen.

Wat mag de organisatie van Americana Village in Nederweert zich gelukkig prijzen dat er juist dit jaar gekozen is om te verhuizen naar de nieuwe locatie bij manege de Kraal. Desondanks kunnen de weergoden een pittig functioneringsgesprek verwachten dit jaar. Met spoed heeft de organisatie alle plannen omgegooid om de bezoekers toch een comfortabel en droog evenement aan te kunnen bieden door veel activiteiten te verplaatsen naar binnen.

Na Americana Village @ Night dat sowieso binnen wordt georganiseerd zal nu ook een groot gedeelte van de Americana & Vintagemarkt binnen worden opgebouwd. Ook de optredens die normaal gesproken op het buitenpodium zouden plaatsvinden zullen nu plaatsvinden op het binnenpodium.

Denken op z’n Amerikaans

In Amerika denken ze in het groot, horen we wel eens. Nou, daar kan de organisatie van Americana Village ook wat van. Op 18 september zal de grootste Shopping Mall van Nederweert geopend worden. Dit compleet met entertainment , food & drinks. Het Leisure-center aan de A2 in Nederweert zou er nog bijna buikpijn van krijgen.

Op het terrein aan de voorkant van de manege komt ook nog eens groot overdekt terras met natuurlijk de oude houten kerk, saloon, jail en de nieuwe Amerikaanse schuur (Barn).

En zoek je barbershop Coupe 66, die kun je vinden naast de American Music Store 25 meter achter de Beach-bar. Bel je vrienden en kom samen naar Americana Village @ Night op zaterdag 17 september en/of naar Americana Village op 18 september waar je een US Car, bike & Truckshow kunt vinden en tevens de grootste Shopping Mall van Nederweert wordt geopend met entertainment, drinks & food.

  • Americana Village is aankomende zondag gratis te bezoeken van 10.00u tot 19.00 uur.
  • Americana Village @ Night is aankomende zaterdag geopend van 18.30u tot 01.00 uur.

Tickets voor Americana Village @ Night zijn te verkrijgen via; https://eventix.shop/q2bs2cuf

Deze kosten € 12,50 + € 1,- servicekosten en dan krijg je er 2 consumpties gratis bij. Of je koopt een ticket aan de dagkassa voor € 12,50.

Voor meer informatie  www.americanavillage.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie