Eerste editie raReFest Craftbeerfestival op het Bassin

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 17 september vindt bij de raRe Brewpub aan het Bassin in Weert de eerste editie van raRefest plaats. Op het gezellig ingerichte plein kan je vanaf 14.00 terecht om de lekkerste bieren te proeven van zo’n acht kleine speciaalbier brouwerijen.

Natuurlijk zijn de gebroeders Nordhausen van brouwerij de Natte Gijt weer van de partij om hun heerlijke bieren te laten proeven en ook zal Erwin van de Brouwschuur weer aanwezig zijn met zijn overheerlijke Brouwschuur bieren.

Verder zullen Brouwerij de Kneiter uit Tilburg, Brouwerij Mannenpap uit Nijmegen, Brouwerij Goede Kant van het Spoor uit Geldrop en Brouwerij Heer & Meester uit Susteren van de partij zijn. Allen kleine ambachtelijke brouwerijen die met liefde en passie hun bieren brouwen en hier op het festival graag wat over willen vertellen.

Ook is er een heuse Spaanse bierbar waar de heerlijke bieren van DosKiwis en Ibosim te proeven zijn, denk hier vooral aan zonnige IPA’s.. de vakantie weer terug in je glas.

Uiteraard is er geen raReFest zonder de eigen raRe bieren. Je kan ze allemaal proeven van de tap of uit het blik. Café de Brug zal aanwezig zijn en de lekkerste biercocktails bereiden en ook is hun eigen Brugbier te proeven.

Whisky en beer tastings

Samen met Richard’s Bar worden er om 16.00 uur en om 20.00 uur whisky en beer tastings gehouden. Op deze unieke tastings kan je drie whisky’s die op biervaten gelegen hebben en drie bieren die op whisky vaten gelegen hebben.

Hamburgers en pizza’s

Ook Denver is aanwezig met hun foodtruck en zal hun lekkere burgers bakken.
Pizza’s van Pasticcio zullen ook verkrijgbaar dus voor drank en eten kom je op raReFest zeker niets te kort.

Muziek

Met optredens van Stefan Wolter en The Droeftoeters wordt het muzikaal ook nog een echt feestje. Dus wees er gezellig bij zaterdag 17 september op het Bassin in Weert.

Aanvang is om 14.00 uur en de entree is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie