Gastvrij afscheid van de RaRe Brewpub

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Op 31 december sloot de RaRe Brewpub aan het Bassin zijn deuren na drie jaren de klanten speciale biertjes geserveerd te hebben en natuurlijk niet te vergeten hun eigen brouwsels.

Maar helaas sloeg corona en de inflatie toe waardoor de Brewpub moest sluiten. Ralph en Rob besloten dit echter op geheel eigen wijze te doen door voor de vaste klanten, personeel en allen die hen een warm hart toedroegen speciaal op 1 januari nog eenmaal de deuren te openen.

Volgens Ralph begint en eindigt de horeca met gastvrijheid. Die gastvrijheid was alom te merken op 1 januari. Lekkere biertjes, heerlijke hapjes en een super gezellige omgeving. “Jammer dat dit de laatste keer was dat de deuren open gingen.”, aldus de vaste klanten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie