Jongeren, doe mee aan Social Friday in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Punt Welzijn organiseert een Social Friday activiteit in Weert op 30 september 2022. Ook in heel veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.

Sociale boost

Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 30 september 2022 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Social Friday in Weert

Punt Welzijn organiseert in Weert als Social Friday activiteit een PubQuiz: 6 rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Wie weet het meeste?

De avond start om 18.00 uur met gezellig een hapje eten, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen (halal, vega, vegan,etc). Om 19.30 uur begint de activiteit. De locatie is HangOut (Vrakkerveld 2A, Weert).

Ben jij er gezellig bij? Sem en Imke helpen je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl/locaties/weert!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie