Openlucht Kunstevent ‘Ovaal’ tijdens koopzondag Nederweert

Nederweert – Geniet op zondagmiddag 2 oktober 2022 gratis van diverse kunstvormen tijdens Kunstevent ‘Ovaal’ in Nederweert. Dit artistieke buitengebeuren, met diverse exposanten, kunstdemonstraties en live performances is in het centrum van Nederweert. De winkels zijn deze dag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Exposanten

Kunstevent ‘Ovaal’ wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, van 13.00 – 17.00 uur. De deelnemers tonen gevarieerd werk. Van glaskunst en fotografie tot sieraden, beeldhouwwerk en keramiek.

Er vinden diverse demonstraties plaats door enkele exposanten. Levende standbeelden en cosplay acts Onder de gepresenteerde kunstvormen zijn ook diverse levende standbeelden en groepen cosplayers.

Cosplay is een vorm van performance art waarbij de groepsleden kostuums en accessoires dragen om een specifiek personage of idee uit te beelden. Als het ware gekostumeerde rollenspelen. Op 2 oktober treden de bekende cosplaygroepen de Preditors, de Wasteland Warrior Crew en de StarWars Clonetroopers op in de straten van Nederweert-centrum. Sterker nog: je kunt ermee op de foto!

Meer info

Kunstevent ‘Ovaal’ wordt georganiseerd door Pop Up Galerie Nederweert, in samenwerking met Ondernemersvereniging Nederweert. Informatie over de exposanten vind je op de Facebookpagina van Pop Up Galerie Nederweert.

Praktische informatie

  • Zondag 2 oktober 2022, vanaf 13.00 uur
  • Geen entree
  • Gratis parkeren