Bloemenwinkel op station keert definitief niet meer terug

Helaas komt er toch geen doorstart voor Bloemenshop ’t Station in Weert. Eind mei hoopten de ‘bloemenmeisjes’ van de bloemenwinkel op het NS-station in Weert nog dat zij later dit jaar de deuren van hun winkel weer konden openen.

Faillissement

Inmiddels is bekendgemaakt dat er geen doorstart komt voor de exploitant van Bloemenshop ’t Station in Weert: Anguflor B.V. uit Heiloo. De groothandel in bloemen, planten en cadeauartikelen kwam in de problemen door een sterk dalende omzet als gevolg van de coronamaatregelen van de afgelopen jaren.

Geen doorstart

Aanvankelijk hadden zich meerdere geïnteresseerde partijen gemeld voor een eventuele doorstart, maar door met name de onzekere markt en de stijgende kosten zijn deze partijen afgehaakt. Alleen voor de vestiging in Susteren is een koper gevonden die de activiteiten zal voortzetten. Voor Weert helaas dus niet. Dat betekent dat de deuren van Bloemenshop ’t Station definitief gesloten blijven.